Container reparatie en onderhoud

Container reparatie en onderhoud

Ralton Trading & Forwarding repareert schade aan koelcontainers, ook wel reefer containers genoemd, en aan alle typen zeecontainers. Wij zijn zeer ervaren in het verlijmen, foamen, richten en isoleren van containers. Ons ervaren team met gecertificeerde lassers is gespecialiseerd in de reparatie van extreme schadegevallen. 

Container reparatie en inspectie op locatie

Voor reparaties en inspecties bij u op locatie beschikken wij over een mobiele service. Met een team van gecertificeerde monteurs en de nodige equipment komen wij ter plaatse. In het geval van schade wordt er een transparante prijsopgave opgesteld. Wij werken zo transparant mogelijk en voeren alle werkzaamheden op estimate basis uit.

Reparatie of onderhoud nodig aan uw container?

In het geval van een benodigde reparatie of benodigd onderhoud staat Ralton Trading & Forwarding voor u klaar.

Ralton Trading & Forwarding - Container reparatie en onderhoud
Ralton Trading & Forwarding

Pre Trip Inspection voor Reefer containers

Wij zorgen voor de Pre Trip Inspection (PTI) voor uw reefer container. Tijdens deze inspectie wordt de container getest op de werking van het koelsysteem. We controleren de aanjager en de ventilator, maar ook het koelmiddel. We testen of de reefer container de juiste temperatuur bereikt en vast kan houden. Ook wordt de unit beoordeeld op zichtbare schade. Let erop dat we reefer containers alleen kunnen inspecteren en repareren wanneer deze leeg zijn.

ISO-normen en CSC-regels

Onze reparatiewerkzaamheden verlopen altijd volgens de ISO-normen. Ook repareren wij volgens de CSC-regels. De afkorting CSC staat voor ‘Container Safety Convention’. Dit is de algemene standaard waar een container aan moet voldoen om internationaal vervoerd te mogen worden.