Container verkoop

Container verkoop

Heeft u opslagruimte nodig of behoefte aan een transportoplossing? Ralton Trading & Forwarding verkoopt zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers. De containers zijn zeer geschikt voor transport en worden indien gewenst voorzien van een inspectie en de juiste certificaten. Ook voor een droge opslagruimte of een andere tijdelijke ruimte zijn onze containers geschikt.

Nieuwe en gebruikte zeecontainers te koop

In ons assortiment vindt u diverse nieuwe en tweedehands containers. We verkopen zeecontainers in de volgende maten:

  • 8ft
  • 20ft
  • 40ft
  • 45ft

 

Ralton Trading & Forwarding levert buiten deze verschillende maten ook containers met diverse functies. Kijk voor een volledig overzicht van de containers met verschillende eigenschappen op onze verkoop- of verhuurpagina.

Wat kost een container?

De prijs van een zeecontainer is afhankelijk van een aantal factoren. Niet alleen de maat is bepalend voor de prijs, maar ook het soort container en de huidige staat. Er zit een groot verschil tussen een nieuwe en een gebruikte container. Ook de wereldwijde vraag en de beschikbare voorraad spelen een rol. Het is dus lastig om een vaste prijs te benoemen. Heeft u voor een korte periode een container nodig? Dan is het ook een optie om een container te huren. Wanneer u de container voor langere tijd gaat gebruiken, is het aanschaffen van een container vaak voordeliger.

Container als transportoplossing

Onze containers zijn geschikt voor transport over zee. De structuur van de containers is extreem sterk. Zo vervoert u uw goederen wereldwijd zonder zorgen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we de container voorzien van een inspectie en de benodigde certificaten.

Opslagcontainer

Heeft u behoefte aan meer opslagruimte? Bijvoorbeeld voor een tijdelijk kantoor, een evenementenbar of tijdelijke woning? Dan is een zeecontainer als opslagcontainer een snelle en efficiënte oplossing. Het voordeel van een opslagcontainer is dat deze eenvoudig te vervoeren en plaatsen is. Ga wel altijd goed na of u hier een vergunning voor nodig heeft. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals waar u de container plaatst en welke functie deze krijgt. Er gelden voor bedrijventerreinen weer andere regels dan voor woonwijken.

Ombouw zeecontainer kopen

Zeecontainers worden tegenwoordig vaak gebruikt voor andere doeleinden. Denk aan een woning, tuinhuis, vakantiehuis, container zwembad of een container als extra etalage. Dit is niet voor niets, een zeecontainer is een sterke en duurzame basis voor dit soort projecten. Ook behoefte aan een zeecontainer om om te bouwen? Bij Ralton Trading & Forwarding vindt u zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers.

Container verkoop

Ralton is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte zeecontainers. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Ralton Forwarding & Trading - Zeecontainers
Ralton Trading & Forwarding