Opslagcontainer kopen

Een opslagcontainer is een efficiënte en betaalbare oplossing als u uw spullen op wilt slaan. Bij Ralton Trading & Forwarding vindt u containers in diverse maten, zodat er altijd een passend exemplaar voor u beschikbaar is.

De voordelen van een opslagcontainer

Het is belangrijk dat een opslagcontainer gemaakt is van stevig materiaal, zodat deze tegen een stootje kan. Denk aan bepaalde weersomstandigheden of inbraak. Onze opslagcontainers van hoge kwaliteit zijn veilig en wind- en waterdicht. U vindt bij ons de volgende maten:

  • 10 ft
  • 20 ft
  • 30 ft
  • 40 ft

 

Een opslagcontainer kan op diverse plekken worden geplaatst, waardoor het een erg flexibele oplossing is voor het tijdelijk of permanent opslaan van uw goederen.

Opslagcontainer aan huis

Het is mogelijk om een opslagcontainer aan huis te plaatsen. Onze opslagcontainers worden afgeleverd bij uw woning zodat u uw inboedel op een veilige manier kunt opbergen. Zo heeft u alles op één plek. Onze containers zijn bestand tegen inbraak en beschikbaar in diverse maten. Een opslagcontainer aan huis is handig als u extra ruimte nodig heeft tijdens een verhuizing of verbouwing of als u seizoensgebonden spullen een plekje wilt geven.

Opslagcontainer voor bedrijven

Een opslagcontainer is niet alleen geschikt voor particulieren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing, ook voor bedrijven is het een efficiënte oplossing. Bijvoorbeeld voor het opslaan van producten en gereedschappen.

Materiaalcontainer kopen

Een materiaalcontainer is een handige oplossing voor het veilig opslaan van gereedschap en ander materiaal op een bouwplaats of projectlocatie. Hier wordt vaak met dure apparaten en bouwmaterialen gewerkt. Daarom is een materiaalcontainer die voldoet aan de specifieke behoeften op dit soort locaties een slimme investering.

Hoe een opslagcontainer huren?

Huurt u liever een opslagcontainer? Ook dit is geen enkel probleem. Wij zorgen voor de levering van de container op de door u gewenste locatie. Wanneer u de container niet meer nodig heeft, halen we deze op. U kunt kiezen uit korte of lange termijn huur, afhankelijk van uw opslagbehoefte. Onze prijzen zijn concurrerend en we bieden flexibele betalingsopties.

Bij het huren van een opslagcontainer zijn er een paar zaken waar u op moet letten, zoals de grootte van de container. Meet de spullen die u op wilt slaan op en bepaal hoe groot de container moet zijn. Kies een maat die past bij uw behoeften. Zorg er ook voor dat de container op een geschikte plek kan worden geplaatst en dus niet in de weg staat.

Opslagcontainer kopen of huren

Interesse in het kopen of huren van een opslagcontainer? Neem dan contact op met onze specialisten. We zorgen voor een snelle levering op de door u gewenste locatie. In het geval van huren halen we de container weer op wanneer u deze niet meer nodig heeft. Afhankelijk van uw opslagbehoefte kunt u kiezen voor korte of lange termijn huur.
Ralton Forwarding & Trading - Opslagcontainers
Ralton Trading & Forwarding - Opslagcontainer

Zeecontainers worden ook zeer regelmatig als opslagcontainer gebruikt. Bijvoorbeeld voor materialen bij uw bedrijf of bij de sportvereniging.