Container kopen of huren?

Container kopen of huren?

Zeecontainers zijn er in diverse maten. Afhankelijk van de bestemming kunt u ervoor kiezen om een zeecontainer te kopen of te huren. Beiden hebben voor- en nadelen. Zo is huren goedkoper en flexibel, maar soms is kopen financieel aantrekkelijker. We leggen u uit waar u rekening mee moet houden.

Container kopen

Wanneer u een container vaker of voor langere tijd gaat gebruiken, is het voordeliger om een container te kopen. Zo heeft u, onafhankelijk van de wereldmarkt, altijd uw eigen containers tot uw beschikking. Bovendien behouden de containers altijd enige waarde. Zelfs wanneer de containers volledig zijn afgeschreven, kunnen ze worden omgebouwd en bijvoorbeeld worden gebruikt als opslagcontainer. Ook wanneer de container naar een locatie gaat waar het onduidelijk is of er een retourvracht is, dan is de beste oplossing om er zelf een aan te schaffen.

Container huren

Als u een container nodig heeft voor een kortere periode, bijvoorbeeld als tijdelijke opslag, dan is het interessanter om de zeecontainer te huren. Ook als u geen ruimte heeft om de containers op te slaan als ze niet worden gebruikt, is huren de beste optie.

Ombouw zeecontainer in verschillende maten

Bij Ralton Trading & Forwarding vindt u nieuwe en tweedehands zeecontainers om om te bouwen in diverse maten. Zoekt u nog inspiratie voor uw ombouwproject? Kijk dan voor meer voorbeelden en informatie op onze container ombouw pagina.

Een zeecontainer kopen of huren bij Ralton Trading & Forwarding

Twijfelt u tussen het kopen of huren van een zeecontainer? Neem dan contact op met onze deskundige adviseurs. Zij kunnen met u meedenken over een passende oplossing.

Ralton Trading & Forwarding - Gebruikte containers