Diensten

Diensten van Ralton Trading & Forwarding

Ralton Trading & Forwarding is een dynamische en internationale organisatie die erg flexibel en klantgericht is. Met 30 jaar ervaring in de zeecontainer branche kunnen wij u van dienst zijn met een aantal kernactiviteiten:

Ralton Trading & Forwarding
Ralton Forwarding & Trading - Zeecontainers

Heeft u opslagruimte nodig of behoefte aan een transportoplossing? Ralton Trading & Forwarding verkoopt zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers in diverse maten en uitvoeringen. Al onze containers worden indien gewenst geïnspecteerd en indien nodig voorzien van de benodigde certificaten.

Een zeecontainer huren is aan te raden wanneer u deze voor een kortere periode nodig heeft, bijvoorbeeld als tijdelijke opslag of voor extra ruimte bij een verbouwing. Ook voor transport is huren een optie. De container wordt geleverd op de gewenste locatie en wordt na afloop weer opgehaald.

Wij repareren diverse soorten schades aan zowel reefers als aan alle andere typen containers. Wij zijn zeer ervaren in verlijmen, foamen, richten en isoleren. Ons ervaren team van gecertificeerde lassers is gespecialiseerd in de reparatie van extreem zware schadegevallen. Al onze reparaties verlopen volgens de ISO-normen en CSC-regels.

Wanneer u een container bij ons koopt, kunnen we voor u een onafhankelijk inspecteur aanstellen die de container inspecteert. Van deze inspectie ontvangt u een inspectierapport inclusief foto’s van de container. Op deze manier bent u er voor levering van verzekerd dat de container geschikt is voor de lading die u erin wilt vervoeren.

Waar uw container ook benodigd is, wij leveren en vervoeren hem graag voor u. Of dit transport nu per vrachtwagen, spoor of binnenschip is, wij vinden altijd de beste, voordeligste en meest effectieve oplossing voor uw container. Met plezier gaan we de uitdaging aan om uw container(s) van A naar B te vervoeren. Wij kunnen uw container transport wereldwijd verzorgen.

Op zoek naar een container om om te bouwen? Bij ons vindt u zowel nieuwe als tweedehands containers die u kunt ombouwen zodat de container kan worden gebruikt voor een ander doeleinde, zoals een tuinhuis. Een zeecontainer is een sterke en duurzame basis voor uw project.

Ralton Trading & Forwarding is uw internationale logistieke partner in de haven van Antwerpen met zeer brede kennis en lange ervaring op het gebied van forwarding, expeditie en scheepvaart. Wij vervoeren alle soorten goederen per land, zee en lucht.

  • Expeditie
  • Agentuur
  • Wegtransport
  • Binnenscheepvaart (barge)
  • Douaneformaliteiten
  • Op- en overslag
  • Documentatie